۴ هزار و ۶۳۱ خریدار در بستر بورس کالا سیمان خریدند


در هفته گذشته، ۴ هزار و ۶۳۱ خریدار از ۳۰ استان کشور، یک میلیون و ۱۰۵هزار و ۵۵۶ تن سیمان را از طریق بورس کالای ایران تأمین کردند
خبر روزانه ـ در هفته گذشته، ۴ هزار و ۶۳۱ خریدار از ۳۰ استان کشور، یک میلیون و ۱۰۵هزار و ۵۵۶ تن سیمان را از طریق بورس کالای ایران تأمین کردند.
به گزارش کالاخبر ،طبق آمار در هفته منتهی به ۱۶مرداد ماه، استان های تهران با ۱۰۳هزار و ۸۵۰ تن، اصفهان با ۸۵ هزار و ۱۴۵ تن و خراسان رضوی با ۷۰ هزار و ۶۲۰ تن در صدر جدول حجم خرید سیمان از بورس کالا قرار گرفتند.
همچنین بالاترین تعداد مشتریان به ترتیب به استان های آذربایجان غربی با ۴۹۲ خریدار، استان فارس با ۴۰۶ خریدار و تهران با ۳۲۷ خریدار اختصاص داشت.
ورود سیمان به بورس کالا، ساختار توزیع این محصول را متحول کرده و دسترسی عادلانه و شفافتری را برای مصرفکنندگان فراهم آورده است. این تحول نهتنها موجب شده است که مصرفکنندگان به صورت عادلانهتر به سیمان دسترسی پیدا کنند، بلکه باعث افزایش شفافیت و رقابت سالم در این بازار نیز شده است.این روند موجب شده است که عرضه و تقاضا بهطور بهینهتری تنظیم شود و دسترسی به این کالای اساسی برای تمامی مصرفکنندگان، چه در مناطق دورافتاده و چه در مناطق صنعتی، تسهیل شود.
برچسب ها :بازار سرمایه ، بورس کالا ، بورس و اوراق بهادار
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0