تاریخ انتشار : یکشنبه ۱۲ بهمن ۱۴۰۴

پیام تبریک داریوش اسماعیلی به مناسبت ایام الله دهه فجر

پیام تبریک داریوش اسماعیلی به مناسبت ایام الله دهه فجر

به گزارش روابط عمومی شرکت توسعه معدنی و صنعتی صبانور، داریوش اسماعیلی، مدیرعامل شرکت توسعه معدنی و صنعتی صبانور، با صدور پیامی فرارسیدن دهه مبارک فجر و سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران را به ملت بزرگ ایران، کارکنان صنعت معدن و خانواده بزرگ صبانور تبریک گفت. متن پیام به شرح زیر است: دهه مبارک

به گزارش روابط عمومی شرکت توسعه معدنی و صنعتی صبانور، داریوش اسماعیلی، مدیرعامل شرکت توسعه معدنی و صنعتی صبانور، با صدور پیامی فرارسیدن دهه مبارک فجر و سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران را به ملت بزرگ ایران، کارکنان صنعت معدن و خانواده بزرگ صبانور تبریک گفت.
متن پیام به شرح زیر است:
دهه مبارک فجر، یادآور حماسه‌ای ماندگار در تاریخ معاصر ایران و نماد پیروزی اراده ملت بر استبداد، وابستگی و بی‌عدالتی است. انقلابی که با رهبری امام خمینی(ره) و حضور آگاهانه مردم، مسیر استقلال، آزادی و پیشرفت را برای ایران اسلامی هموار ساخت.

امروز، در گام دوم انقلاب اسلامی، بیش از هر زمان دیگری نیازمند تقویت روحیه خودباوری، اتکا به توان داخلی و تلاش جهادی برای تحقق توسعه پایدار هستیم. صنعت معدن به‌عنوان یکی از پیشران‌های اصلی اقتصاد کشور، نقشی راهبردی در تحقق اهداف کلان اقتصادی، اشتغال‌زایی و کاهش وابستگی‌ها ایفا می‌کند.

شرکت توسعه معدنی و صنعتی صبانور، با تکیه بر سرمایه انسانی متخصص، ظرفیت‌های غنی معدنی و نگاه توسعه‌محور، خود را متعهد می‌داند که در مسیر ارزش‌آفرینی، تکمیل زنجیره تولید و ایفای مسئولیت‌های اجتماعی، گام‌های مؤثر و ماندگاری بردارد.

اینجانب فرارسیدن دهه فجر انقلاب اسلامی را به مردم شریف ایران، به‌ویژه کارکنان پرتلاش صبانور تبریک عرض می‌کنم و امیدوارم با همدلی، تلاش مضاعف و توکل بر خداوند متعال، شاهد پیشرفت روزافزون کشور و اعتلای صنعت معدن باشیم.

داریوش اسماعیلی؛ مدیرعامل شرکت توسعه معدنی و صنعتی صبانور

  تأکید بر تداوم مسیر توسعه و تکمیل طرح‌های راهبردی در مراسم تودیع و معارفه مدیرعامل صبانور

برچسب ها :

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.