پرداخت ۵٫۵ همت تسهیلات به بخش کشاورزی آذربایجان شرقی توسط بانک کشاورزی/ بخشودگی سود و جرائم کشاورزان خسارت دیده


از آغاز سال جاری، بیش از ۵۵ هزار میلیارد ریال تسهیلات به بخش کشاورزی استان آذربایجان شرقی پرداخت شده است
خبر روزانه – مدیرعامل بانک کشاورزی در نشست شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی استان آذربایجان شرقی به ارائه گزارشی از فعالیتهای بانک پرداخت و اعلام کرد: از آغاز سال جاری، بیش از ۵۵ هزار میلیارد ریال تسهیلات به بخش کشاورزی استان آذربایجان شرقی پرداخت شده است .
به گزارش روابط عمومی بانک کشاورزی، در این جلسه که روز شنبه چهارم اسفند ماه در محل اتاق بازرگانی تبریز برگزار شد، متقی نیا با بیان این که در سال جاری ۲۰۰ همت تسهیلات توسط بانک کشاورزی پرداخت شده، گفت: با ایجاد مدل های جدید اعتبار ی در طول ۱۰ ماه گذشته، معادل سه سال گذشته، به میزان ۵ همت تسهیلات تراکتور پرداخت شده است.
وی با اشاره نقش مهم بانک کشاورزی در تامین امنیت غذایی کشور، به ریسک بالای تأمین مالی در بخش کشاورزی اشاره کرد و افزود: کمتر بانکی به این حوزه ورود میکند، ۶۲ درصد از تسهیلات بخش کشاورزی توسط بانک کشاورزی پرداخت شده و این تسهیلات بیشتر به بخشهای خرد کشاورزی اختصاص یافته است.
مدیرعامل بانک همچنین از تلاشهای بانک کشاورزی برای اخذ مجوز تبصره ض ماده ۷ قانون بودجه خبر داد و گفت: با همکاری بانک و وزارت جهاد کشاورزی، مجوز لازم صادر شده است. بر همین اساس و متناسب با تضامین اخذ شده، سود و جریمه بدهی کشاورزان خسارتدیده بخشیده می شود.
برچسب ها :بانک کشاورزی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0