رشد ۵۱ درصدی تسهیلات پرداختی بانک کشاورزی به باغداران


بانک کشاورزی در هشت ماه آغازین سال جاری بالغ بر ۵۴ هزار میلیارد ریال تسهیلات باغداری پرداخت کرده که نسبت به همین مقطع در سال گذشته ۵۱ درصد رشد داشته است
خبر روزانه – بانک کشاورزی در هشت ماه آغازین سال جاری بالغ بر ۵۴ هزار میلیارد ریال تسهیلات باغداری پرداخت کرده که نسبت به همین مقطع در سال گذشته ۵۱ درصد رشد داشته است.
به گزارش روابط عمومی بانک کشاورزی، این بانک از ابتدای سال ۱۴۰۱ تا ۲۶ آبان ماه جمعا ۵۴۵۶۱ میلیارد ریال تسهیلات در زیر بخش باغداری به ۵۷ هزار نفر از باغداران کشور پرداخت کرده است.
این گزارش می افزاید: در مقطع یاد شده، تسهیلات پرداختی بانک کشاورزی نسبت به سال گذشته ۱۸ هزار میلیارد ریال افزایش داشته است.
شایان ذکر است بانک کشاورزی با هدف افزایش کمی و کیفی تولید و تامین امنیت غذایی کشور، با پرداخت تسهیلات در تمام مراحل کاشت، داشت و برداشت محصول از باغداران حمایت می کند .
برچسب ها :بانک کشاورزی ، تسهیلات
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0