تاریخ انتشار : یکشنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳

معاون فروش و بازاریابی فولاد خوزستان: سهم سه درصدی صادرات غیر نفتی فولاد خوزستان

معاون فروش و بازاریابی فولاد خوزستان: سهم سه درصدی صادرات غیر نفتی فولاد خوزستان

معاون فروش و بازاریابی فولاد خوزستان در نشست خبری معرفی فرصت‌های صادراتی این شرکت با اصحاب رسانه عنوان کرد: تولید فولاد خوزستان به صورت بیست و چهار ساعته و بدون تعطیلی در حال انجام است و تعطیلات تقویمی تاثیری در روند تولید ما ندارد.

خبر روزانه – معاون فروش و بازاریابی فولاد خوزستان در نشست خبری معرفی فرصت‌های صادراتی این شرکت با اصحاب رسانه عنوان کرد: تولید فولاد خوزستان به صورت بیست و چهار ساعته و بدون تعطیلی در حال انجام است و تعطیلات تقویمی تاثیری در روند تولید ما ندارد.

به گزارش پایگاه خبری خبر روزانه، همراه اولویت فولاد خوزستان تامین نیاز داخلی بوده است. و برنامه صادراتی یک و نیم میلیون تن برای سال جاری می باشد و در خصوص صادرات در سال گذشته، به ۲۸ کشور دنیا انجام شده و سه درصد از صادرات غیر نفتی کشور را توانستیم به خود اختصاص دهیم.

وی افزود: در سال گذشته، با تغییراتی در دستورالعمل‌های صادراتی مواجه شدیم، که اختلاف ۵۰ درصدی نرخ ارز نیمایی و بازار را شاهد بودیم

معاون فروش و بازاریابی فولاد خوزستان در ادامه اظهار داشت: وضع عوارض ۱۵ تا ۲۰ درصدی صادرات بر کالای تولیدی مازاد همچون شمش فولاد، تصمیم اقتصادی نبوده و موجب از دست رفتن اعتماد بخشی از مشتریان خارجی به واسطه عدم ایفای تعهدات شرکت‌های تولیدکننده شد.

  کسب سه رکورد جدید حمل گندله شرکت سیمیدکو در کمتر از یک ماه
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.