کد خبر : 56740
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۵

در مذاکرات مدیران عامل دومجموعه هدف‌گذاری شد؛

فصل جدید همکاری‌های بانک تجارت و پتروپالایش کنگان

فصل جدید همکاری‌های بانک تجارت و پتروپالایش کنگان

توسعه همکاری‌ها با محوریت استفاده از تسهیلات صندوق توسعه ملی، در دیدار مدیران عامل بانک تجارت و شرکت پتروپالایش کنگان مورد بررسی قرار گرفت

خبر روزانه ـ توسعه همکاری‌ها با محوریت استفاده از تسهیلات صندوق توسعه ملی، در دیدار مدیران عامل بانک تجارت و شرکت پتروپالایش کنگان مورد بررسی قرار گرفت.
به گزارش مدیریت امور روابط‌عمومی بانک تجارت، دکتر اخلاقی در این دیدار با اشاره به محدودیت‌های فعلی سیستم بانکی کشور، گفت: بانک تجارت با خروج از مسیرهای سنتی، مدل‌های جدیدی از محصولات و خدمات را متناسب با کسب‌وکار مشتریان، شرایط نوین اقتصادی و نیاز فعالان بزرگ صنعتی طراحی و ارائه کرده است.

مدیرعامل بانک تجارت بهره‌گیری از ابزارهای نوین بازار سرمایه را یکی دیگر از اولویت‌های این بانک برشمرد و افزود: نظام بانکی امروز باید در کنار موسسات تامین مالی حضور فعال داشته باشد تا با پیوند میان ساختار اعتباری و نیازهای واقعی تولید، شرایط برای نزدیکی هرچه بیشتر به اهداف اقتصادی کشور فراهم شود.

دکتر اخلاقی در ادامه یادآور شد: ما در کنار صندوق توسعه ملی، آماده‌ایم تا در چارچوب قوانین، منابع و ظرفیت‌های نهادهای سرمایه‌گذاری را برای ارتقای تولید و توسعه اقتصادی کشور به کار گیریم.

در جریان این دیدار، دکتر سیدجواد فلاحیان، مدیرعامل شرکت پتروپالایش کنگان با قدردانی از حمایت‌های دیرینه بانک تجارت، اظهار امیدواری کرد با ظرفیتی که از طریق بانک تجارت برای استفاده از تسهیلات صندوق توسعه ملی در اختیار این شرکت قرار می‌گیرد، شاهد شکوفایی بیشتر در حوزه فعالیت‌های شرکت‌ متبوع خود باشیم.

  استقبال بی نظیر مشتریان از خدمت نو بانک تجارت: ۳۰ هزار میلیارد تومان اعتبار خرید در"کالانو"

برچسب ها :

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.