کد خبر : 33574
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۶ تیر ۱۴۰۳

رکوردشکنی ونوین در خردادماه

رکوردشکنی ونوین در خردادماه

بانک اقتصادنوین در خردادماه سال جاری ۱۱۳۸ میلیارد تومان سود کسب کرد که نسبت به عملکرد دو ماه گذشته رکود تازه‌ای محسوب می‌شود.

خبر روزانه – بانک اقتصادنوین در خردادماه سال جاری ۱۱۳۸ میلیارد تومان سود کسب کرد که نسبت به عملکرد دو ماه گذشته رکود تازه‌ای محسوب می‌شود.

به گزارش سامانه جامع اطلاع‌رسانی ناشران (کدال)، بانک اقتصادنوین در خردادماه سال جاری ۳۹۳۲ میلیارد تومان از محل عملیات واسطه‌گری پولی درآمد کسب کرد که با کسر هزینه مرتبط با عملیات به مبلغ ۲۷۹۴ میلیارد تومان، سود ناشی از عملیات واسطه‌گری پولی این بانک در ماه یادشده به ۱۱۳۸ میلیارد تومان رسید.
همچنین عملکرد این بانک در سه‌ماهه ابتدایی سال جاری حکایت از کسب ۳۰۰۹ میلیارد تومان سود از محل واسطه‌گری پولی دارد که نسبت به دوره مشابه سال گذشته تقریبا دوبرابر شده است.

  سبک زندگی نوین با حساب «وینگر» بانک اقتصادنوین
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.