تاریخ انتشار : پنجشنبه ۷ خرداد ۱۴۰۵

در راستای ایفای مسئولیت‌های اجتماعی و کمک به توسعه آموزش در کشور؛ بانک مهر ایران ۳ مدرسه در چهارمحال و بختیاری می‌سازد

در راستای ایفای مسئولیت‌های اجتماعی و کمک به توسعه آموزش در کشور؛ بانک مهر ایران ۳ مدرسه در چهارمحال و بختیاری می‌سازد

به همت بانک قرض‌الحسنه مهر ایران و در راستای تحقق عدالت آموزشی و محرومیت‌زدایی در مناطق کمتر توسعه‌یافته، آیین کلنگ‌زنی سه مدرسه در شهرستان فلارد استان چهارمحال و بختیاری برگزار شد

خبر روزانه ـ به همت بانک قرض‌الحسنه مهر ایران و در راستای تحقق عدالت آموزشی و محرومیت‌زدایی در مناطق کمتر توسعه‌یافته، آیین کلنگ‌زنی سه مدرسه در شهرستان فلارد استان چهارمحال و بختیاری برگزار شد.

«ایرج کریمی» مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان چهارمحال و بختیاری، در این مراسم با اشاره به جزئیات این پروژه‌ها، گفت: با ساخت این مدارس، فضای آموزشی استاندارد و ایمنی برای دانش‌آموزان این مناطق کوهستانی و صعب‌العبور فراهم خواهد شد که می‌تواند سطح آموزش در منطقه را افزایش دهد.

«فرزاد قلمکاریان‌نژاد»، مدیر شعب بانک قرض‌الحسنه مهر ایران در استان چهارمحال و بختیاری، با اشاره به عملکرد این بانک در استان اظهار داشت: در حالی که سال گذشته بیش از ۱۰۰ هزار نفر از مردم استان موفق به دریافت تسهیلات شدند، بانک با در نظر گرفتن مسئولیت اجتماعی به عنوان یکی از اهداف کلان خود، در تلاش برای انجام اقدامات مؤثر در مناطق محروم کشور است.

«ملک‌محمد قربان‌پور» معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری چهارمحال و بختیاری، با تأکید بر نقش راهبردی بانک قرض‌الحسنه مهر ایران در توسعه استان گفت: بارور کردن نهال دانش و ادب در شهرستان فلارد با این همت والا، گام ارزشمندی در مسیر توسعه منطقه است.

«بهمن خدادادی» مدیرکل آموزش و پرورش استان نیز با بیان اینکه سرمایه‌گذاری بر روی نسل جوان توسط بانک مهر ایران بسیار ارزشمند است، خاطرنشان ساخت: فاز دوم این پروژه‌ها تا مهرماه امسال به بهره‌برداری خواهد رسید.

  مراسم تجلیل از مدرسان مرکز آموزش بانک مهر ایران به مناسبت روز معلم
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.