بانک سپه ساخت مدرسه در خراسان جنوبی را کلید زد


در راستای ایفای مسئولیتهای اجتماعی و کمک به توسعه زیرساختهای آموزشی مناطق کمبرخوردار، بانک سپه مشارکت در احداث یک مدرسه سهکلاسه در شهرستان بشرویه را بر عهده گرفت. به گزارش پایگاه اطلاعرسانی بانک سپه، تفاهمنامه احداث این مدرسه در دیدار مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان خراسان جنوبی با حسین محمدپور، مدیر شعب منطقه
در راستای ایفای مسئولیتهای اجتماعی و کمک به توسعه زیرساختهای آموزشی مناطق کمبرخوردار، بانک سپه مشارکت در احداث یک مدرسه سهکلاسه در شهرستان بشرویه را بر عهده گرفت.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی بانک سپه، تفاهمنامه احداث این مدرسه در دیدار مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان خراسان جنوبی با حسین محمدپور، مدیر شعب منطقه خراسان جنوبی بانک سپه، منعقد و به امضا رسید.
بر اساس این تفاهمنامه، عملیات ساخت مدرسهای سهکلاسه با زیربنای ۲۳۰ مترمربع در شهر ارسک از توابع شهرستان بشرویه آغاز خواهد شد. این پروژه با هدف رفع کمبود فضاهای آموزشی استاندارد و ایجاد محیطی مناسب برای تحصیل دانشآموزان این منطقه تعریف شده است.
حسین محمدپور، مدیر شعب منطقه خراسان جنوبی بانک سپه، در این دیدار با اشاره به رویکرد این بانک در حوزه مسئولیتهای اجتماعی گفت: «مشارکت نخستین بانک ایرانی در توسعه زیرساختهای آموزشی، بهداشت و درمان در استان ادامه دارد و بانک سپه در این مسیر نقشآفرینی مؤثری خواهد داشت.»
مدیرکل نوسازی مدارس استان خراسان جنوبی نیز ضمن قدردانی از مشارکت بانک سپه در این امر خیرخواهانه، بر تسریع در روند اجرایی پروژه و بهرهبرداری بهموقع از آن تأکید کرد. این مدرسه قرار است با رعایت استانداردهای ایمنی و آموزشی ساخته شود.
برچسب ها :بانک سپه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0