کد خبر : 55321
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۷ اسفند ۱۴۰۴

آغازطرح فروش محصول شرکت بهمن موتور با وکالتی کردن حساب در بانک تجارت از پنجم اسفند ماه

آغازطرح فروش محصول شرکت بهمن موتور با وکالتی کردن حساب در بانک تجارت از پنجم اسفند ماه

دور جدید ثبت‌نام خودروی CHEVAL 6 HEV شرکت بهمن موتور، از روز سه شنبه ۵ اسفند ماه ۱۴۰۴ آغاز و تا پایان روز جمعه هشتم اسفند ماه ۱۴۰۴ ادامه خواهد داشت و متقاضیان می‌توانند با وکالتی کردن حساب خود در بانک تجارت از این فرصت بهر‌ه‌مند شوند

خبر روزانه ـ دور جدید ثبت‌نام خودروی CHEVAL 6 HEV شرکت بهمن موتور، از روز سه شنبه ۵ اسفند ماه ۱۴۰۴ آغاز و تا پایان روز جمعه هشتم اسفند ماه ۱۴۰۴ ادامه خواهد داشت و متقاضیان می‌توانند با وکالتی کردن حساب خود در بانک تجارت از این فرصت بهر‌ه‌مند شوند.
به گزارش مدیریت امور روابط‌عمومی بانک تجارت، امکان خرید خودروی CHEVAL 6 HEV شرکت بهمن موتور فعال شده و علاقه‌مندان به خرید این محصولات می‌توانند با مسدودسازی ۴۰۰ میلیون تومان به‌علاوه ۲۰ هزار تومان حداقل موجودی در حساب خود، در کمتر از یک دقیقه نسبت به وکالتی کردن حساب خود اقدام کنند.

برای انجام روند وکالتی کردن حساب‌های تجارت و خرید خودروها ، تنها کافی‌ست از طریق سامانه حساب‌های وکالتی بانک تجارت به آدرس www.tejaratbank.ir/vekalati سریع و ساده حساب خود را وکالتی کرده و سپس سایر مراحل را از طریق سامانه یکپارچه دنبال کنید.

شعب بانک تجارت در سراسر کشور نیز پذیرای مشتریانی هستند که تمایل به وکالتی کردن حساب خود به‌صورت حضوری دارند.

برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید با مرکز ارتباط مشتریان بانک تجارت به شماره ۱۵۵۴ تماس گرفته و یا از طریق سایت اینترنتی این بانک به آدرس www.tejaratbank.ir و همچنین مراجعه به شعب بانک تجارت در سراسر کشور اقدام کنید.

  پیام مدیرعامل بانک تجارت به مناسبت عید سعید فطر

برچسب ها :

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.