پیام تبریك مدیرعامل بیمه دانا به مناسبت روز خبرنگار


مدیرعامل بیمه دانا در پیامی، فرارسیدن روز خبرنگار را به تمامی فعالان عرصه خبر، رسانه و اطلاعرسانی تبریک گفت و بر نقش خبرنگاران در آگاهیبخشی، شفافیت و ایجاد اعتماد در جامعه تأکید کرد. به نام خدا وَالقَلَمِ وَمَا یَسْطُرُونَ (سوگند به قلم و آنچه مینویسند) هفدهم مرداد، روز خبرنگار، فرصتی ارزشمند برای ارجنهادن به تلاشهای
مدیرعامل بیمه دانا در پیامی، فرارسیدن روز خبرنگار را به تمامی فعالان عرصه خبر، رسانه و اطلاعرسانی تبریک گفت و بر نقش خبرنگاران در آگاهیبخشی، شفافیت و ایجاد اعتماد در جامعه تأکید کرد.
به نام خدا
وَالقَلَمِ وَمَا یَسْطُرُونَ (سوگند به قلم و آنچه مینویسند)
هفدهم مرداد، روز خبرنگار، فرصتی ارزشمند برای ارجنهادن به تلاشهای صادقانه خبرنگارانی است که با تعهد و پایبندی به حقیقت، مسیر آگاهی، شفافیت و اعتماد را در جامعه هموار میسازند.
اینجانب فرارسیدن روز خبرنگار را به همه خبرنگاران، روزنامهنگاران، عکاسان خبری و فعالان حوزه رسانه تبریک عرض میکنم و از همراهی ارزشمند آنان با بیمه دانا صمیمانه قدردانی مینمایم و از درگاه خداوند متعال، سلامتی، عزت، سربلندی و توفیق روزافزون همه تلاشگران عرصه رسانه را مسئلت دارم.
برچسب ها :بیمه دانا
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0