کد خبر : 59674
تاریخ انتشار : شنبه ۱۴ شهریور ۱۴۰۵

با امضای تفاهم‌نامه انجام شد؛ توسعه همکاری‌های بانک مهر ایران و شرکت دنیای ماموت

با امضای تفاهم‌نامه انجام شد؛ توسعه همکاری‌های بانک مهر ایران و شرکت دنیای ماموت

در حاشیه هشتمین نمایشگاه بین‌المللی صنعت پخش ایران، بانک قرض‌الحسنه مهر ایران و شرکت دنیای ماموت با هدف توسعه همکاری‌های مشترک، تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند. به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی قرض‌الحسنه، دکتر «غلامرضا فتحعلی» مدیرعامل بانک مهر ایران در آیین امضای این تفاهم‌نامه با اشاره به ظرفیت‌های بانک در حوزه بانکداری شرکتی اظهار داشت: این بانک

در حاشیه هشتمین نمایشگاه بین‌المللی صنعت پخش ایران، بانک قرض‌الحسنه مهر ایران و شرکت دنیای ماموت با هدف توسعه همکاری‌های مشترک، تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی قرض‌الحسنه، دکتر «غلامرضا فتحعلی» مدیرعامل بانک مهر ایران در آیین امضای این تفاهم‌نامه با اشاره به ظرفیت‌های بانک در حوزه بانکداری شرکتی اظهار داشت: این بانک در راستای پاسخگویی به نیازهای متنوع شرکت‌ها و سازمان‌ها، محصولات و خدمات متنوعی را طراحی و ارائه کرده و توسعه همکاری با مجموعه‌های بزرگ اقتصادی را از اولویت‌های خود می‌داند.

وی افزود: این همکاری‌ها ضمن تسهیل دسترسی ذی‌نفعان به خدمات مالی، می‌تواند نقش مؤثری در ارتقای سطح رفاه و افزایش رضایت جامعه هدف ایفا کند و زمینه ارائه راهکارهای نوین بانکی را فراهم آورد.

«محمد مقبلی» مدیرعامل شرکت دنیای ماموت نیز با قدردانی از خدمات بانک مهر ایران اظهار داشت: رانندگان طرف همکاری این مجموعه از خدمات بانک رضایت بالایی دارند و همین رضایت، زمینه‌ساز توسعه همکاری‌های مشترک شده است.

وی افزود: تفاهم‌نامه جدید با هدف گسترش دامنه همکاری‌ها و فراهم‌سازی شرایط مناسب‌تر برای بهره‌مندی رانندگان از خدمات بانکی و مالی بانک مهر ایران به امضا رسیده است.

  روابط عمومی، پیشران جلب اعتماد مشتریان و ایجاد تمایز برند بانک است
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.