تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۲ تیر ۱۴۰۵

امیر برهانی اعلام کرد: طرح‌های پیش نیاز توسعه آب شیرین کن منطقه ویژه لامرد کلید خورد

امیر برهانی اعلام کرد: طرح‌های پیش نیاز توسعه آب شیرین کن منطقه ویژه لامرد کلید خورد

مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی لامرد از اجرای پروژه‌های پیش نیاز توسعه آب شیرین‌کن این منطقه با اعتباری قریب به یکهزار میلیارد ریال خبر داد. به گزارش روابط عمومی منطقه ویژه اقتصادی لامرد، سید امیر برهانی نائینی با تشریح روند تقویت احداث زیرساخت‌های آبرسانی به صنایع منطقه متبوعش افزود: احداث مخازن ٢۵٠٠ مترمکعبی و ١٠٠٠ مترمکعبی

مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی لامرد از اجرای پروژه‌های پیش نیاز توسعه آب شیرین‌کن این منطقه با اعتباری قریب به یکهزار میلیارد ریال خبر داد.

به گزارش روابط عمومی منطقه ویژه اقتصادی لامرد، سید امیر برهانی نائینی با تشریح روند تقویت احداث زیرساخت‌های آبرسانی به صنایع منطقه متبوعش افزود: احداث مخازن ٢۵٠٠ مترمکعبی و ١٠٠٠ مترمکعبی و یک ایستگاه پمپاژ از پیش نیازهای توسعه‌ی آب شیرین کن منطقه ویژه اقتصادی لامرد بود که پیمانکار با مبلغ قرارداد بالغ‌بر ۴۶۴ میلیارد ریال؛ فعالیتش را آغاز کرده است و هم اکنون فونداسیون مخازن به پایان رسیده است.

وی اضافه کرد: باتوجه به لزوم ذخیره‌سازی آب در موقعیت‌های زمانی مختلف بویژه در گرمای تابستان، اجرای این پروژه جزو اولویت‌ها و برنامه‌های توسعه‌ی زیرساخت‌ها در منطقه ویژه است. پروژه احداث مخازن؛ ٣٠ درصد پیشرفت دارد که آرماتوربندی دیوارها در حال انجام است و به زودی قالب‌بندی و بتن‌ریزی دیوارهای مخازن آغاز می‌شود.

برهانی نائینی ضمن اشاره به دیگر پروژه پیش‌نیاز و اولویت‌دار در توسعه‌ی زیرساخت‌های آب شیرین‌کن منطقه ویژه لامرد، گفت: پیمانکار پروژه «محوطه‌سازی و احداث ساختمان‌های جنبی آب شیرین‌کن منطقه ویژه لامرد» مشخص گردید که مبلغ قرارداد این پروژه، حدود ۵۵٨ میلیارد ریال است و به زودی با ابلاغ رسمی قرارداد آن، پیمانکار فعالیتش را آغاز می‌کند.

مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی لامرد اظهار کرد: با بهره‌برداری از پروژه مخازن ذخیره آب در منطقه ویژه، ظرفیت ذخیره‌سازی آب این منطقه؛ به ٧هزار مترمکعب افزایش می‌یابد.

  برتری حراست منطقه ویژه لامرد در حوزه فناوری اطلاعات استان فارس
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.