کد خبر : 47728
تاریخ انتشار : جمعه ۱۷ مرداد ۱۴۰۴

پیام مدیرعامل بانک تجارت به مناسبت روز خبرنگار

پیام مدیرعامل بانک تجارت به مناسبت روز خبرنگار

دکتر هادی اخلاقی‌فیض‌آثار به‌مناسبت ۱۷ مرداد در پیامی با گرامی‌داشت یاد و خاطره همه شهدای عرصه خبر و اطلاع‌رسانی، این روز را به صاحبان قلم و خبرنگاران فرهیخته کشورمان تبریک گفت

‌خبر روزانه ـ دکتر هادی اخلاقی‌فیض‌آثار به‌مناسبت ۱۷ مرداد در پیامی با گرامی‌داشت یاد و خاطره همه شهدای عرصه خبر و اطلاع‌رسانی، این روز را به صاحبان قلم و خبرنگاران فرهیخته کشورمان تبریک گفت.

به گزارش مدیریت امور روابط‌عمومی بانک تجارت، متن پیام دکتر اخلاقی به شرح زیر است:

۱۷مرداد، روز خبرنگار، فرصتی ارزشمند است برای قدردانی از تلاش بی‌وقفه و مسئولانه اصحاب رسانه که با تعهد، صداقت و شجاعت، روشنگر مسیر آگاهی و صدای مردم هستند.

خبرنگاران، با نگاه تیزبین و قلم متعهد خود، نقش بی‌بدیلی در انعکاس واقعیت‌ها، شفاف‌سازی امور و ارتقای سطح آگاهی عمومی ایفا می‌کنند. در دنیای امروز که سرعت انتشار اطلاعات و اخبار بی‌سابقه است، اهمیت صداقت، دقت و اخلاق حرفه‌ای در کار خبرنگاری بیش از هر زمان دیگری احساس می‌شود.

اینجانب ضمن گرامی‌داشت یاد و خاطره شهید صارمی و تمامی شهدای عرصه خبر و رسانه، این روز را به تمامی خبرنگاران، روزنامه‌نگاران و فعالان حوزه اطلاع‌رسانی تبریک عرض می‌کنم و توفیق روزافزون این عزیزان را در مسیر مقدس آگاهی‌بخشی و اطلاع‌رسانی صادقانه از درگاه خداوند متعال مسئلت دارم.

  تندیس زرین جایزه مدیریت مالی ایران به بانک تجارت تعلق گرفت

برچسب ها :

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.