کد خبر : 30715
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۲۴ اسفند ۱۴۰۲

مدیرعامل مترو تهران در واکنش به شایعه‌ها: به ایرانی بودنم مفتخرم و قصد مهاجرت هم ندارم

مدیرعامل مترو تهران در واکنش به شایعه‌ها: به ایرانی بودنم مفتخرم و قصد مهاجرت هم ندارم

مدیرعامل شرکت بهره‌برداری مترو تهران و حومه، به شایعه‌های اخیر درباره مهاجرت خود و خانواده‌اش و استعفا از سمتش واکنش نشان داد و آن را تکذیب کرد.

خبر روزانه – مدیرعامل شرکت بهره‌برداری مترو تهران و حومه، به شایعه‌های اخیر درباره مهاجرت خود و خانواده‌اش و استعفا از سمتش واکنش نشان داد و آن را تکذیب کرد.

به گزارش پایگاه خبری خبر روزانه به نقل از ایرنا از مرکز ارتباطات و امور بین الملل شرکت بهره برداری مترو تهران و حومه، مسعود درستی روز پنجشنبه گفت: نه تنها خودم، بلکه خانواده‌ام نیز هیچ‌گونه قصد و اراده‌ای برای مهاجرت نداشته و نداریم.

وی اظهار کرد: این بحث‌ها مطرح شده زاییده مغز افرادی است که به احتمال قصد برهم زدن آرامش شرکت بهره‌برداری را در این ایام سال دارند.

وی افزود: من و همکارانم به این موضوع‌ها هیچ اهمیتی نمی‌دهیم و در کنار هم تلاش می‌کنیم خدمات رسانی در متروی تهران در روزهای پایانی سال برای مردم به بهترین شکل ممکن و همراه با آرامش باشد.

درستی تاکید کرد: متاسفانه رخدادها و خرابی‌های اخیر قطارهای متروی تهران گاهی کام مردم را تلخ کرده است ولی ما تلاش می‌کنیم با همت همکاران برخی عقب‌ماندگی‌ها را جبران کنیم.

مدیرعامل شرکت بهره برداری مترو تهران گفت: امیدوارم سال پیش‌رو برای مردم تهران سال خوبی باشد و توفیق خدمت‌رسانی به مردم را داشته باشیم.

به گزارش ایرنا، برخی رسانه‌ها به ویژه کانال‌های شبکه‌های اجتماعی در فضای مجازی مدعی شده‌اند که مسعود درستی مدیرعامل شرکت بهره‌برداری مترو تهران به دلیل مهاجرت خود و خانواده به خارج از کشور از سمت خود استعفا کرده است.

  احمدنیا توئیت منتسب به خود در خصوص مذاکره با آمریکا را تکذیب کرد

برچسب ها : ، ،

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.