تاریخ انتشار : یکشنبه ۱۰ خرداد ۱۴۰۵

سمیعی نژاد: تولید ورق فولادی به زودی افزایش می یابد

سمیعی نژاد: تولید ورق فولادی به زودی افزایش می یابد

رئیس هیات عامل ایمیدرو اعلام کرد: تولید ورق فولادی در کشور به‌ زودی افزایش می‌یابد؛ اقدامی که می‌تواند کسری موجود در بازار را جبران کرده و تأمین پایدار نیاز صنایع مختلف را تسهیل کند. محمدمسعود سمیعی نژاد افزود: تقویت تولید داخلی ورق فولادی از وابستگی به واردات می‌کاهد و موجب بهبود تراز عرضه و تقاضا

رئیس هیات عامل ایمیدرو اعلام کرد: تولید ورق فولادی در کشور به‌ زودی افزایش می‌یابد؛ اقدامی که می‌تواند کسری موجود در بازار را جبران کرده و تأمین پایدار نیاز صنایع مختلف را تسهیل کند.

محمدمسعود سمیعی نژاد افزود: تقویت تولید داخلی ورق فولادی از وابستگی به واردات می‌کاهد و موجب بهبود تراز عرضه و تقاضا در بازار می‌شود. این روند همچنین به ثبات بیشتر قیمت‌ها در زنجیره فولاد کمک خواهد کرد.
به گفته وی‌ با بهره‌برداری از طرح‌های در دست اجرا و بهبود بهره‌ وری خطوط تولید، کشور در مسیر خودکفایی بیشتر در حوزه ورق فولادی قرار می‌گیرد.
معاون وزیر صمت، پروژه های فولادسازی و نورد گرم را یکی از راهبردی ترین طرح های حوزه معدن کشور دانست که به تامین ورق مورد نیاز صنایع داخلی را سرعت می دهد.
سمیعی نژاد افزود: به طور مثال یکی از پروژه ها با ظرفیت تولید سالانه ۳ میلیون تن طراحی و اجرا شده است؛ ظرفیتی که در صورت بهره برداری کامل، بخش مهمی از صنایع پایین دستی از جمله خودروسازی، لوازم خانگی و صنایع نفت و گاز را در داخل کشور تامین خواهد کرد و وابستگی به واردات ورق های فولادی را به شکل قابل توجهی کاهش می دهد.
وی با اشاره به ابعاد راهبردی اینگونه طرح ها تاکید کرد: یکی از مزیت های کلیدی در پروژه ها، استفاده از فناوری های نوین است که موجب بهینه سازی مصرف انرژی و کاهش هزینه های تولید می شود.

  3 دستور سمیعی نژاد برای اجرای پروژه های چادرملو/ تعریف پروژه جدید در زنجیره فولاد، نیازمند اخذ مجوز از ایمیدرو است

برچسب ها :

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 3 در انتظار بررسی : 3 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.