کد خبر : 28031
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۰ دی ۱۴۰۲ - ۲۰:۳۳

مهندس پاک بین معاون بهره‌برداری شرکت فولاد خوزستان:

حمایت از تولید کنندگان داخلی و بومی سازی یک ضرورت است

حمایت از تولید کنندگان داخلی و بومی سازی یک ضرورت است

معاون بهره‌برداری شرکت فولاد خوزستان اعلام کرد: راهبرد اصلی شرکت در مقابله با تحریم‌ها، بومی‌سازی است. حمایت قاطع از تولیدکنندگان داخلی و بومی‌سازی، به عنوان یک ضرورت حیاتی مورد تأکید قرار گرفته است. شرکت فولاد خوزستان با تمرکز فوق‌العاده بر بومی‌سازی پروژه‌ها، با همکاری فعال شرکت‌های دانش بنیان، مراکز تحقیقاتی، دانشگاه‌ها و نخبگان صنعتی، تلاش خود را برای تأمین قطعات به شدت تقویت کرده است.

خبر روزانه – معاون بهره‌برداری شرکت فولاد خوزستان اعلام کرد: راهبرد اصلی شرکت در مقابله با تحریم‌ها، بومی‌سازی است. حمایت قاطع از تولیدکنندگان داخلی و بومی‌سازی، به عنوان یک ضرورت حیاتی مورد تأکید قرار گرفته است. شرکت فولاد خوزستان با تمرکز فوق‌العاده بر بومی‌سازی پروژه‌ها، با همکاری فعال شرکت‌های دانش بنیان، مراکز تحقیقاتی، دانشگاه‌ها و نخبگان صنعتی، تلاش خود را برای تأمین قطعات به شدت تقویت کرده است.

در پنجمین جشنواره و نمایشگاه ملی فولاد ایران، مهندس پاک بین، معاون بهره‌برداری شرکت فولاد خوزستان، در نشست خبری اعلام کرد: این شرکت با استفاده از دانش بومی، توانمندی‌های ایرانی و تلاش‌های کارشناسان بومی‌سازی، برای اولین بار در کشور، کارخانه تولید آهن اسفنجی را راه‌اندازی کرده است. وی افزود: راهبرد اصلی شرکت در حوزه صنعت فولاد، بومی‌سازی و حمایت از تولیدکنندگان و تامین‌کنندگان داخلی می‌باشد.
معاون بهره‌برداری شرکت فولاد خوزستان ادامه داد: این پروژه در سال ۱۳۷۹ توسط کارشناسان ایرانی آغاز شد و در اوایل سال ۱۳۸۰ زمزم یک به مرحله بهره‌برداری رسید. این اقدام نه‌تنها نمونه‌ای از پیشرفت و توانمندی‌های داخلی در زمینه صنعت و تولید است، بلکه نشان‌دهنده استقلال و استفاده از دانش بومی در توسعه صنعت کشور است.

پاک بین ادامه داد: با بومی‌سازی ما توانستیم اشتغال مستقیم و غیرمستقیم را در کشور ایجاد کنیم و بخش قابل توجهی ارز برای تامین نیازهای فولاد خوزستان را فراهم آوریم. همچنین با بومی‌سازی محصولات می‌توانیم با توانمندی‌های خود در بازارهای بین‌المللی حضور یافته و به صادرات اقدام کنیم که این امر به ارزآوری در کشور منجر خواهد شد.

وی اعلام کرد: که این گام بزرگ نشان از تصمیم جدی این شرکت برای توسعه صنعت فولاد و پیشبرد راهبرد بومی‌سازی است. این اقدام به عنوان یک واکنش مثبت به تحریم‌ها به‌شمار می‌آید و باعث تقویت اقتصاد داخلی و افزایش قدرت صادرات ایران در زمینه فولاد می‌گردد.

  پرداخت مرحله اول حق بیمه کارکنان صندوق فولاد بر اساس حق بیمه تامین اجتماعی

مهندس پاک بین، معاون بهره‌برداری شرکت فولاد خوزستان اعلام کرد: که از سال ۱۴۰۰ تا سال ۱۴۰۲، این شرکت توفیق بومی‌سازی حدود شش هزار و هفتصد و چهار کالا را به دست آورده است.

وی بیان کرد در سال ۱۴۰۰ شرکت فولاد خوزستان با بومی‌سازی هشتصد و بیست و دو کالا به عنوان قدم اول گام برداشت. همچنین در سال ۱۴۰۱ به هفتصد و سی و چهار کالا افزایش یافت و در ۹ ماهه اول سال ۱۴۰۲ بیش از چهارصد کالا بومی‌سازی افزوده شد.

مهندس پاک بین تاکید کرد: که فعالیت‌های بومی‌سازی به صرفه‌جویی قابل ملاحظه‌ای منجر شده است. در ۹ ماهه سال ۱۴۰۲ میزان صرفه‌جویی به حدود بیست و دو میلیون یورو رسیده است که نشان‌دهنده عملکرد برجسته این شرکت در بهره‌برداری از منابع و توانمندی‌های داخلی می‌باشد. این عدد در سال ۱۴۰۱ برابر با بیست میلیون یورو بوده است.

مهندس پاک بین اعلام کرد: تعداد سفارشات کالاهای شرکت به شرکت‌های دانش‌بنیان نیز در این دوره افزایش یافته است. معاون بهره‌برداری شرکت فولاد خوزستان یادآور شد که در نه ماه نخست سال ۱۴۰۲ دویست و سی و پنج کالا به شرکت های دانش بنیان واگذار شده است این در حالی که در سال ۱۴۰۱ این تعداد صدو شصت و نه کالا بوده است.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.