کد خبر : 20646
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲

حضور موثر شهروندان در سایه توسعه زیرساختهای فرهنگی و آگاهی بخشی جامعه محقق خواهد شد

حضور موثر شهروندان در سایه توسعه زیرساختهای فرهنگی و آگاهی بخشی جامعه محقق خواهد شد

شهردار منطقه ۲۲، موضوع عفاف و حجاب را يكي از رويكردهای شهرداری تهران در خصوص حفظ بنيان خانواده، پيشگيري از آسيب های اجتماعی و ترويج سبك زندگی ايرانی- اسلامی عنوان كرد

خبر روزانه – شهردار منطقه ۲۲، موضوع عفاف و حجاب را يكي از رويكردهای شهرداری تهران در خصوص حفظ بنيان خانواده، پيشگيري از آسيب های اجتماعی و ترويج سبك زندگی ايرانی- اسلامی عنوان كرد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه ۲۲، در جلسه ای که با حضور شهردار و مدیران فرهنگی منطقه برگزار شد؛ حاجوی اجرای برنامه های فرهنگی در زمینه عفاف و حجاب را یکی از رویکردهای مهم فرهنگی در منطقه ۲۲ عنوان کرد و گفت: با توجه به اینکه این منطقه به عنوان قطب گردشگری شهر تهران به شمار می رود، ظرفیت مناسبی برای تبیین و تشریح موضوعات مترتب در چهارچوب قوانین و مقررات را داراست و از جمله معرفی كتاب هايی در اين خصوص، برگزاری مسابقات مختلف نيز با موضوع عفاف و حجاب و اجرای برنامه هاي فرهنگی – هنری برای جذب بيشتر افراد در این خصوص از جمله اقدامات مهم در پیشبرد اهداف حوزه عفاف و‌حجاب خواهد بود.
وی خاطرنشان کرد: قایل به این موضوع هستیم که مساله حجاب و عفاف تنها محدود به بانوان نمی شود و نقش آقایان نیز در این خصوص نباید نادیده گرفته شود. شهرداری می تواند به عنوان یک مجموعه فرهنگی و اجتماعی در جامعه با تبلیغات محیطی، برپایی نمایشگاه ها، مسابقات و فعالیت های فرهنگی و … در سطح شهر در کنار سایر نهادها و ارگان های فرهنگی جامعه قدم موثری در حوزه عفاف و‌ حجاب برداشته و شهروندان را در این امر مشاوره و یاری رساند.
معاون برنامه ریزی و سرمایه انسانی منطقه با بيان اينكه مهمترين رويكرد شهرداري تهران در حوزه فرهنگی و اجتماعی ترويج و آموزش مباحث فرهنگی و اعتقادی است، افزود: حضور موثر افراد در جامعه بویژه بانوان به عنوان یکی از عناصر مهم و اثرگذار جامعه بدون هیچگونه استرس و فشار در سایه فرهنگسازی و آگاهی بخشی هر چه بیشتر جامعه محقق خواهد شد. برگزاری برنامه هاي فرهنگی و توسعه زیرساختها و مجموعه های فرهنگی در سطح شهر توسط شهرداري تهران در کلیه نقاط شهر تهران می تواند زمینه ساز ایجاد محيطی امن و حضوری سالم و موثر برای شهروندان در سطح جامعه باشد.
وی در پایان اظهار کرد: بوستان هاي ويژه بانوان با رويكرد ترويج سبك زندگي اسلامي- ايراني به ويژه فرهنگ عفاف و حجاب ايجاد شده كه اين اقدام مي تواند در راه ترويج اين فرهنگ غني گام های موثري باشد.

  اتمام کامل عملیات لایروبی و پاکسازی آبهای سطحی در محدوده منطقه۲۲ تا پایان تابستان

برچسب ها :

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.