تاریخ انتشار : دوشنبه ۲ تیر ۱۴۰۴

بنیاد برکت از کسب و کارهای آسیب دیده از حملات رژیم صهیونی حمایت می‌کند

بنیاد برکت از کسب و کارهای آسیب دیده از حملات رژیم صهیونی حمایت می‌کند

آن دسته از کسب و کارهای خرد، کوچک و متوسط که از صدمات ناشی از حملات رژیم صهیونیستی آسیب دیده‌اند مورد حمایت بنیاد برکت قرار می‌گیرند

خبر روزانه – مدیرعامل بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) خبر داد: آن دسته از کسب و کارهای خرد، کوچک و متوسط که از صدمات ناشی از حملات رژیم صهیونیستی آسیب دیده‌اند مورد حمایت بنیاد برکت قرار می‌گیرند.

سید امیرحسین مدنی مدیرعامل بنیاد برکت با اشاره به حمایت بنیاد برکت از کسب و کارهای آسیب دیده ناشی از حملات رژیم صهیونستی اظهار داشت: این حمایت‌ها به صورت پرداخت تسهیلات است به طوری که برای واحد‌های خرد و کوچک ۱۵۰ میلیون تا یک میلیارد تومان و برای واحد‌های بنگاهی متوسط تا ۱۰ میلیارد تومان تسهیلات ارزان قیمت پرداخت خواهد شد.

وی گفت: کسب و کار واحدهای اقتصادی و تولیدی که از حملات رژیم صهیونیستی دچار خسارت شده‌اند می‌توانند به سامانه‌ بنیاد برکت https://app.barkat.ir مراجعه نمایند و یا از طریق شماره تماس ۸۹۰۰ از سراسر کشور پیگیری‌های لازم را انجام دهند.
شایان ذکر است این طرح فقط شامل مجموعه های است که کسب و کار های آنها دچار تخریب و انفجار شده است….

  توزیع و پخت غذای گرم در مناطق سیل زده استان  های مازندران و اردبیل به همت بنیاد برکت

برچسب ها :

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.