کد خبر : 50438
تاریخ انتشار : یکشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۴

آمادگی شرکت سپاد برای توسعه زیرساخت‌های صنعتی در منطقه آزاد چابهار

آمادگی شرکت سپاد برای توسعه زیرساخت‌های صنعتی در منطقه آزاد چابهار

علیرضا هوشنگ‌نژاد، مدیرعامل شرکت سپاد خراسان، در این نشست اعلام کرد: «برنامه‌ریزی شده است ۳۰ تا ۵۰ سوله صنعتی آماده تحویل به کارآفرینان و صنعتگران در منطقه آزاد چابهار ساخته شود تا زیرساخت‌های لازم برای توسعه صنایع فراهم گردد

خبر روزانه ـ علیرضا هوشنگ‌نژاد، مدیرعامل شرکت سپاد خراسان، در این نشست اعلام کرد: «برنامه‌ریزی شده است ۳۰ تا ۵۰ سوله صنعتی آماده تحویل به کارآفرینان و صنعتگران در منطقه آزاد چابهار ساخته شود تا زیرساخت‌های لازم برای توسعه صنایع فراهم گردد.»
️وی با اشاره به پروژه نیروگاه گازی ۲۵ مگاواتی گفت: این پروژه که زمین، مجوزها و خوراک آن توسط مدیرعامل منطقه آزاد چابهار تأمین می‌شود، توسط شرکت سپاد اجرا خواهد شد. همچنین بررسی‌ها نشان می‌دهد که استفاده از نیروگاه‌های CHP (تولید همزمان برق و حرارت) برای این منطقه گزینه بهتری است.

هوشنگ‌نژاد افزود: «در طول این مدت تلاش کرده‌ایم با ایجاد مشارکت با تشکل‌ها و فعالان بخش خصوصی، ظرفیت‌های حمل‌ونقل و دیگر پتانسیل‌های منطقه آزاد چابهار را به بهترین نحو به کار گیریم. طبق توافقات صورت‌گرفته با انجمن حمل‌ونقل و ترانزیت استان و با مشورت اتاق بازرگانی، پروژه‌های متعددی در منطقه در دست بررسی و اجرا است.»

وی ادامه داد: «درخواست دریافت زمین به مساحت ۲۰۰ هکتار با محوریت پژوهشی اتاق بازرگانی نیز مطرح شده تا این زمین در اختیار فعالان بخش خصوصی، به‌ویژه سرمایه‌گذاران خراسان رضوی که قصد توسعه فعالیت‌های خود در چابهار را دارند، قرار گیرد.»

مدیرعامل شرکت سپاد خراسان در پایان اظهار کرد: «با تأمین زیرساخت‌های مناسب و همکاری نهادهای مختلف، می‌توانیم گام‌های مؤثری در راستای توسعه پایدار منطقه آزاد چابهار برداریم.»

گفتنی است در پایان این نشست، توافق‌نامه‌ای میان منطقه آزاد چابهار و شرکت سپاد در راستای عملیاتی شدن این طرح‌ها به امضا رسید.

  مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار، حمله تروریستی به نیروهای انتظامی را محکوم کرد
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.