يكشنبه ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۰ ساعت ۰۵:۴۴
آگهی
آگهی
آگهی
آگهی
آگهی
طرز تهیه جوجه چینی (پفکی) در منزل | چاپ |

این غذا یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و همینطور شیک و مجلسی برای مهمانی های شام هست . و این مقدار برای چهار نفر کافی است

 

مواد مورد نیاز:

 

سینه مرغ ۵۰۰ گرم

آرد ۱۵۰ گرم

تخم مرغ ۳ عدد

ماء الشعیر کلاسیک یک سوم لیوان

شیر یک سوم لیوان

مایه خمیر فوری ۱ ق چ

بیکینگ پودر نصف ق چ

روغن مایع ۲ ق غ

شکر نصف ق غ

فلفل قرمز یک چهارم ق م

پودر سیر ۱ ق م

سس خردل (یا مایونز) ۱ ق غ

نمک ۲ ق م

آب لیمو ۱ ق غ

 

ابتدا سینه مرغ را به قسمت‌های باریک برش می‌زنیم. مقداری نمک و فلفل قرمز و پودر سیر و سس و آبلیمو را اضافه میکنیم و با هم مخلوط کرده و به مدت یکساعت در یخچال میگذاریم.

شیر (که با دمای اتاق یکی شده) و شکر و مایه خمیر و بیکینگ پودر داخل کاسه ای می ریزیم و با هم مخلوط میکنیم. روی آن را میپوشانیم و به مدت 10 دقیقه استراحت میدهیم.

در کاسه ای بزرگ تخم مرغ ها را ریخته و با نمک و فلفل قرمز کاملا هم می زنیم تا مخلوطی یکدست بشوند، سپس روغن مایع و مخلوط خمیر مایه و ماء الشعیر را اضافه کرده و خوب هم میزنیم. حالا آردمون رو الک کرده و اضافه میکنیم و دوباره مواد رو مخلوط میکنیم تا یک خمیر مایع یکدست بدست بیاید.

حالا مرغ ها را از یخچال در آورده، تیکه های مرغ را در ظرفی که آرد داخل آن است می غلطانیم تا تمام سطوح مرغ آردی شود. سپس تکه های مرغ آردی شده را داخل یک سینی میچینیم .

در ظرفی روغن مایع ریخته و پس از داغ شدن کامل، مرغ های آردی شده را داخل مایع خمیر کرده و سپس در روغن قرار میدهیم. پس از قرار دادن کامل مرغ ها در روغن، زیر شعله را کم کرده تا مرغ ها مغز پخت شده و خمیر روی آن ها هم نسوزد و نرم بماند.

 

منبع: غذای خانگی سلامت مهمان

 

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه کردن

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به خبر روزانه است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است