تاریخ انتشار : سه شنبه ۴ دی ۱۴۰۳

دیدار مدیرعامل شرکت نفت سپاهان با مدیرعامل جدید هلدینگ پتروپالایش اصفهان

دیدار مدیرعامل شرکت نفت سپاهان با مدیرعامل جدید هلدینگ پتروپالایش اصفهان

این نشست که با محوریت تقویت تعاملات و توسعه همکاری‌های مشترک برگزار شد، فرصتی برای گفت‌وگو پیرامون موضوعات کلیدی از جمله: همجواری جغرافیایی و فرصت‌های بالقوه برای افزایش شراکت در زنجیره تأمین خوراک بود

خبر روزانه – این نشست که با محوریت تقویت تعاملات و توسعه همکاری‌های مشترک برگزار شد، فرصتی برای گفت‌وگو پیرامون موضوعات کلیدی از جمله: همجواری جغرافیایی و فرصت‌های بالقوه برای افزایش شراکت در زنجیره تأمین خوراک بود.
به گزارش روابط عمومی شرکت نفت سپاهان؛ در این دیدار مهندس غلامرضا باقری “مدیرعامل هلدینگ پتروپالایش اصفهان” و مهندس فرهادامین‌دهقان “مدیرعامل شرکت نفت سپاهان”؛ بر اهمیت هم‌افزایی و بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود تأکید کرده و آشنایی و درک متقابل از نیازها و توانمندی‌های یکدیگر را به عنوان گامی مهم برای ارتقای سطح همکاری‌ها برشمردند.
تأمین پایدار یوتیلیتی، خوراک و بررسی راهکارهای مشترک برای بهینه‌سازی زنجیره تولید از جمله موضوعات مطرح‌شده در این جلسه بود که می‌تواند منجر به کاهش هزینه‌ها و افزایش بهره‌وری در هر دو مجموعه شود.

  نفت سپاهان به مجمع می رود

برچسب ها :

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.