تاریخ انتشار : پنجشنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۳

بازدید وزیر صمت از سایت منطقه ویژه لامرد

بازدید وزیر صمت از سایت منطقه ویژه لامرد

سید محمد اتابک وزیر صنعت معدن و تجارت که از صبح امروز عازم شهرستان لامرد شده هم اینک از سایت منطقه ویژه صنایع انرژی بر لامرد بازدید کرد

خبر روزانه – سید محمد اتابک وزیر صنعت معدن و تجارت که از صبح امروز عازم شهرستان لامرد شده هم اینک از سایت منطقه ویژه صنایع انرژی بر لامرد بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی ایمیدرو، در این برنامه محمد اقاجانلو رییس هیات عامل ایمیدرو و وجیه الله جعفری، اتابک را همراهی می کنند.

در این برنامه کوروش فتاحی مدیر منطقه ویژه لامرد گزارشی از اقدامات انجام شده در حوزه زیرساخت برای سرمایه گذاران به وزیر ارایه کرد.

وزیر صمت در این برنامه از کارخانه آلومینیوم جنوب٫ (سالکو) و بخش ها و پروژه های مختلف منطقه ویژه لامرد دبدن کرد.

منطقه ویژه صنایع انرژی بر لامرد که در جنوب استان فارس و هم مرز با عسلویه واقع شده یه عنوان یکی از مناطق زیرمجموعه ایمیدرو فعالیت می کند.

  پیام تبریک حامد فراهانی مدیر روابط عمومی منطقه ویژه اقتصادی لامرد به مناسبت ۲۷ اردیبهشت روز ارتباطات و روابط عمومی
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.