تاریخ انتشار : شنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۲

نشست مشترك شركت مخابرات استان كرمان با بیمه دانا

نشست مشترك شركت مخابرات استان كرمان با بیمه دانا

جلسه مشترک مدیرعامل مخابرات استان کرمان و رئیس شعبه بیمه دانا در این شهر، با هدف تقویت همکاری‌های بیمه‌ای برگزار شد.

خبر روزانه – جلسه مشترک مدیرعامل مخابرات استان کرمان و رئیس شعبه بیمه دانا در این شهر، با هدف تقویت همکاری‌های بیمه‌ای برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری خبر روزانه به نقل از  روابط عمومی بیمه دانا، در این مراسم حسین کرچیان رئیس شعبه کرمان ضمن ابراز خشنودی از عقد قرارداد بین بیمه دانا و اداره کل مخابرات، همکاری‌های متقابل و گسترش فعالیت‌ها در جهت صدور سایر بیمه‌های اموال و اشخاص از جمله رشته‌های اتومبیل، آتش سوزی، مسئولیت، عمر و پس‌انداز و همچنین جذب حداکثری رشته‌های مذکور به منظور ایجاد شرایط مناسب برای ارائه خدمات بهینه به بیمه‌شدگان را خواستار شد.
در این مراسم مهندس حسن آذری نصرآبادی مدیر عامل مخابرات استان کرمان نیز در خصوص همکاری‌های متقابل و تعاملات لازم جهت ارائه خدمات بهتر و بیشتر به بیمه‌شدگان مطالبی عنوان کرد و در ادامه، خواستار گسترش همکار‌های فی‌مابین در اجرای هر چه بهتر قراردادهای جدید شد.
در پایان این نشست، حاضرین به بیان دغدغه‌ها، سوالات، مشکلات و پیشنهادات خود درخصوص اجرای بهتر این قرارداد و به منظور رضایتمندی و اثربخشی بیشتر پرداختند.

  بیمه دانا و سازمان نظام مهندسی ساختمان استان مازندران تفاهم‌نامه بیمه‌ای امضاء کردند.

برچسب ها :

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.