برگزاری جشن ولادت حضرت فاطمه زهرا(س) و روز مادر و زن در بیمه ایران


شرکت سهامی بیمه ایران به مناسبت ولادت حضرت فاطمه زهرا(س) و گرامیداشت روز مادر و زن، جشن باشکوهی با حضور مدیرعامل، اعضای هیئتمدیره، معاونین، مدیران کل و کارکنان برگزار کرد
خبر روزانه – شرکت سهامی بیمه ایران به مناسبت ولادت حضرت فاطمه زهرا(س) و گرامیداشت روز مادر و زن، جشن باشکوهی با حضور مدیرعامل، اعضای هیئتمدیره، معاونین، مدیران کل و کارکنان برگزار کرد.
به گزارش روابط عمومی بیمه ایران، این مراسم باشکوه با پخش قرآن کریم و سرود ملی آغاز شد و سپس مداح اهلبیت(ع) با ذکر فضایل حضرت فاطمه زهرا(س) بخش معنوی برنامه را اجرا کرد.
در ادامه مراسم علی جباری رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل بیمه ایران ضمن تبریک این ایام، جایگاه بانوان همکار را در پیشبرد اهداف شرکت ارج نهاد و بر تکریم مقام زن و مادر تأکید کرد.
پس از سخنرانی، گروه سرود قطعات مناسبتی را اجرا و در ادامه نیز خواننده مهمان برنامههای شاد و موسیقیایی خود را به اجرا گذاشت که فضای مراسم را پرنشاط کرد.
در بخش پایانی جشن نیز قرعهکشی میان کارکنان برگزار شد و جوایز نفیسی به برندگان اهدا شد.
برچسب ها :بیمه ایران
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0