کد خبر : 40184
تاریخ انتشار : یکشنبه ۲۳ دی ۱۴۰۳

با امضای قراردادی در نمایشگاه ایران پتروکم؛ تولید اکسپندر کمپرسور پتروشیمی هرمز داخلی‌سازی می‌شود

با امضای قراردادی در نمایشگاه ایران پتروکم؛ تولید اکسپندر کمپرسور پتروشیمی هرمز داخلی‌سازی می‌شود

قرارداد همکاری میان پتروشیمی هرمز و شرکت هوایار به‌منظور تولید اکسپندر کمپرسور باهدف پایداری و استمرار تولید در دومین نمایشگاه ایران پتروکم امضا شد

قرارداد همکاری میان پتروشیمی هرمز و شرکت هوایار به‌منظور تولید اکسپندر کمپرسور باهدف پایداری و استمرار تولید در دومین نمایشگاه ایران پتروکم امضا شد.

تولید اکسپندر کمپرسور پتروشیمی هرمز داخلی‌سازی می‌شود

به گزارش ستاد خبری رویداد پتروکم، این قرارداد امروز (یکشنبه، ۲۳ دی) در حاشیه دومین همایش و نمایشگاه ایران پتروکم، با حضور محمد شریعتمداری مدیرعامل هلدینگ خلیج‌فارس، میان امیرمسعود جمشیدی مدیرعامل پتروشیمی هرمز و نیما سجده، مدیرعامل شرکت هوایار امضا شد.
جمشیدی گفت: به دلیل تحریم‌های اعمال شده علیه ایران، تجهیزات اکسپندر کمپرسور در اختیار ما قرار نمی‌گرفت، با رایزنی‌های صورت گرفته با شرکت هوایار موفق شدیم برای نخستین‌بار قرارداد ساخت این تجهیزات بسیار حساس را با شرکت‌های داخلی منعقد کنیم.
دومین همایش و نمایشگاه «ایران پتروکم» با شعار «حمایت از تولید دانش‌بنیان» از روز شنبه (۲۲ دی) برای سه روز با حضور بیش از ۱۴۰ شرکت پتروشیمی و شرکت‌های داخلی، دانش‌بنیان و فناور حوزه پتروشیمی از ساعت ۱۷ تا ۲۲ در محل نمایشگاه‌های بین‌المللی جزیره کیش دایر است.

  باهدف جلوگیری از خروج ارز و با اتکا به تولید بومی؛ پتروشیمی اروند و شرکت رایمون سورین قرارداد همکاری امضا کردند
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.