کد خبر : 44509
تاریخ انتشار : سه شنبه ۶ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۹:۱۸

اهدای ۱۵ سری جهیزیه به نوعروسان کم برخوردار در منطقه ۱۹

اهدای ۱۵ سری جهیزیه به نوعروسان کم برخوردار در منطقه ۱۹

شهرداری منطقه ۱۹ با همکاری قرارگاه جهادی شهید اسداللهی، همزمان با سالروز ازدواج فرخنده حضرت علی (ع) و حضرت زهرا(س) اقدام به اهدای ۱۵ سری جهیزیه به نوعروسان کم برخوردار کرد

خبر روزانه – شهرداری منطقه ۱۹ با همکاری قرارگاه جهادی شهید اسداللهی، همزمان با سالروز ازدواج فرخنده حضرت علی (ع) و حضرت زهرا(س) اقدام به اهدای ۱۵ سری جهیزیه به نوعروسان کم برخوردار کرد.

 

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۹، میرمحمد مطهری‌موید معاون امور اجتماعی و فرهنگی با اعلام این خبر گفت: در راستای ترویج سنت حسنه ازدواج و کمک به زوج‌های جوان نیازمند، هم‌زمان با سالروز پیوند آسمانی حضرت علی(ع) و حضرت زهرا(س)، ۱۵ سری جهیزیه کامل به نوعروسان کم‌برخوردار اهدا شد.

وی افزود: این اقدام خیرخواهانه با همکاری معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه ۱۹ و قرارگاه جهادی شهید اسداللهی انجام گرفت.

معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه ۱۹ اظهار کرد: جهیزیه های تدارک دیده شده شامل اقلام ضروری زندگی از جمله لوازم اساسی مورد نیاز هستند .

وی افزود: هدف از این اقدام، حمایت از خانواده‌های نیازمند در آستانه آغاز زندگی مشترک و ترویج فرهنگ کمک‌رسانی و نوع‌دوستی در جامعه است.

  لزوم بازنگری در طرح تفصیلی منطقه 19

برچسب ها :

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.