تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۳

اجرای پروژه برش مکانیزه خرسک و ضایعات فلزی در شرکت آهن و فولاد ارفع؛ گامی در جهت تولید سبز

اجرای پروژه برش مکانیزه خرسک و ضایعات فلزی در شرکت آهن و فولاد ارفع؛ گامی در جهت تولید سبز

مهندس مجتبی مهری‌نژاد، مدیرعامل شرکت آهن و فولاد ارفع، از اجرای پروژه برش مکانیزه خرسک و ضایعات فلزی در راستای تعهد شرکت به حفظ محیط‌زیست، و حرکت به سوی توسعه متوازن و تولید سبز خبر داد. وی اعلام کرد: “این پروژه برای اولین بار در کشور و توسط یکی از برترین شرکت‌های اروپایی طراحی و تامین شده و با استفاده از به‌روزترین تکنولوژی و مطابق با استانداردهای روز اروپا در حال اجراست. مسلما اجرای این پروژه شرایط مناسبی را برای حفاظت از منابع طبیعی و کاهش آلاینده های محیط زیستی فراهم خواهد نمود.”

خبر روزانه – مهندس مجتبی مهری‌نژاد، مدیرعامل شرکت آهن و فولاد ارفع، از اجرای پروژه برش مکانیزه خرسک و ضایعات فلزی در راستای تعهد شرکت به حفظ محیط‌زیست، و حرکت به سوی توسعه متوازن و تولید سبز خبر داد. وی اعلام کرد: “این پروژه برای اولین بار در کشور و توسط یکی از برترین شرکت‌های اروپایی طراحی و تامین شده و با استفاده از به‌روزترین تکنولوژی و مطابق با استانداردهای روز اروپا در حال اجراست. مسلما اجرای این پروژه شرایط مناسبی را برای حفاظت از منابع طبیعی و کاهش آلاینده های محیط زیستی فراهم خواهد نمود.”

به گزارش روابط عمومی، مهری‌نژاد با اشاره به اینکه کلیه قطعات و تجهیزات این پروژه تامین و در حال نصب است، افزود: “عملیات سیویل و فنداسیون این پروژه با پیشرفت فیزیکی بالغ بر ۹۵ درصد در حال اجرا بوده و پیشرفت نصب به ۷۸ درصد رسیده است. این دستاورد با تلاش متخصصان داخلی و با حضور کارشناسان خارجی شرکت طراح و تامین‌کننده در حال پیشروی است.”

وی در ادامه خاطرنشان کرد که عملیات راه‌اندازی این پروژه در آذرماه سال ۱۴۰۳ انجام خواهد شد، و تکمیل این طرح نقش موثری در کاهش اثرات زیست‌محیطی و ارتقای بهره‌وری تولید ایفا خواهد کرد.

  بازدید مدیرعامل شرکت آهن و فولاد ارفع از نمایشگاه دستاوردها و نقش اقشار مختلف در تحقق تمدن نوین اسلامی

برچسب ها :

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.