تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۴

«آپ» حامی دانشجویان نو ورود دانشگاه شهید بهشتی شد

«آپ» حامی دانشجویان نو ورود دانشگاه شهید بهشتی شد

در آغاز سال تحصیلی جدید، اپلیکیشن آپ با هدف حمایت از نسل جوان و تسهیل تجربه ورود به دانشگاه، به عنوان اسپانسر دانشجویان نوورود دانشگاه شهید بهشتی در جشن آغاز سال همراه آن‌ها شد. در این حمایت، آپ با حضور در مراسم استقبال از دانشجویان جدید، بسته‌های خوش‌آمدگویی حاوی هدایای ویژه و معرفی خدمات کاربردی

در آغاز سال تحصیلی جدید، اپلیکیشن آپ با هدف حمایت از نسل جوان و تسهیل تجربه ورود به دانشگاه، به عنوان اسپانسر دانشجویان نوورود دانشگاه شهید بهشتی در جشن آغاز سال همراه آن‌ها شد.

در این حمایت، آپ با حضور در مراسم استقبال از دانشجویان جدید، بسته‌های خوش‌آمدگویی حاوی هدایای ویژه و معرفی خدمات کاربردی خود را به دانشجویان ارائه کرد. این اقدام در راستای مسئولیت اجتماعی آپ و مسیر رشد و پیشرفت جوانان کشور انجام شده است.

رضا قنبرزاده، عضو هیات مدیره آپ ضمن تبریک به دانشجویان ورودی جدید گفت:

«فعالیت دانشگاهی ابتدای مسیر اثرگذاری در جامعه است. این فعالیت‌ها اگر در حوزه تحقیقات و پژوهش صرف و به دستاوردهای علمی منجر شود، می‌توانیم امیدوار باشیم مسیر توسعه محصولات دیجیتال هیچ‌گاه متوقف نشود. دانشجویان با رویکرد مساله‌محوری می‌توانند برای جامعه ارزش خلق کنند و سبب ایجاد تغییر و بهبود در کیفیت زندگی آیندگان شوند.»

این حمایت در راستای همراهی جامعه دانشگاهی و توانمندسازی نسل جوان صورت گرفته و پس از این هم در قالب همکاری با دانشگاه‌ها و کمپین‌های آموزشی دنبال خواهد شد.

  برنده جایزه ۱۰۰ گرمی طلا کمپین پذیرندگان آپ معرفی شد

برچسب ها :

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.