کد خبر : 2174
تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۱

بهسازی و ایمن سازی بوستان ها از اولویت های مدیریت شهری منطقه۲

بهسازی و ایمن سازی بوستان ها از اولویت های مدیریت شهری منطقه۲
شهردار منطقه 2 گفت: همزمان با بهسازی تجهیزات بوستان ها،توجه به ایمنی و استاندارد سازی این فضاها به عنوان یکی از ظرفیت های تفریحی شهروندان در اولویت توجه است

خبر روزانه – شهردار منطقه ۲ گفت: همزمان با بهسازی تجهیزات بوستان ها،توجه به ایمنی و استاندارد سازی این فضاها به عنوان یکی از ظرفیت های تفریحی شهروندان در اولویت توجه است .
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه۲، مهدی صالحی،شهردار و معاونین و مدیران منطقه در بازدید میدانی که به منظور رصد و پایش بوستان ها و محلات انجام شد، گفت: بوستان ها و فضاهای سبز از یکسو موجب بهبود وضعیت زیست محیطی شهرها میشود، و از سوی دیگرشرایط مناسبی را برای گذران اوقات فراغت شهروندان فراهم می سازد.
وی اظهار داشت: به منظور بررسی و رسیدگی به وضعیت نگهداشت شهر ، بازدید میدانی از سطح محلات وبوستان های منطقه را در دستور کار قرار داده ایم و در کنار آن از نظرات شهروندان به صورت مستقیم بهره مند می شویم.
صالحی با تاکید بر اهمیت بوستان ها به عنوان یکی از ظرفیت های تفریحی شهروندان افزود: در شرایط کرونا اهمیت بوستان ها بیش از گذشته نمایان شد. چرا که مردم با پرهیز از فضاهای بسته و منازل کوچک اشتیاق بیشتری برای وقت گذرانی در پارک ها یافتند.
شهردار منطقه ۲ ادامه افزود: تقویت سرانه نشاط و شادی در شرایط فعلی از اولویت به مراتب بیشتری برخوردار است و به همین دلیل در شهرداری منطقه دو به موازات اجرای پروژه های عمرانی، نگاه ویژه ای به بوستان ها داریم، در همین راستا با بررسی امکانات و زیرساخت‌های بوستان‌ها، طرح ایمن‌سازی آنها در دستور کار قرار گرفته است.
وی خاطر نشان کرد: بوستان ها و فضاهای سبز شهری باید در شان شهروندان شریف منطقه باشد و لذا سعی ما در شهرداری تامین رضایت همه شهروندان است.

  تردد آسوده خودروها در معابر پهناور ترین منطقه تهران
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.